Avslutter med live bedriftskåring

For tredje året på rad, inviterer Hamarregionen Utvikling gjennom Interreg-prosjektet Nordens beste innlandsregion til møteplassen Ja, vi får det til!. 

Samlingen markerer avslutningen av Interreg-prosjektet, og vil oppsummere resultater og erfaringer fra det grenseoverskridende samarbeidet. I prosjektet ånd, vil Ja, vi får det til! også løfte fram og presentere bedrifter som får det til i Nordens beste innlandsregion.

I år er det også innstiftet en pris for å få frem vellykkede bedriftssatsinger i Hamarregionen. Prisen er på 10 000 kroner og deles ut av Hamarregionen Næringsforum den 27. mai. I alt er 55 bedrifter nominert, og den 27. mai vil deltakerne på Ja, vi får det til! kåre vinneren i en direkteavstemming.

Utvelgelsen av de tre finalistene er gjort med bakgrunn i den nylige vedtatte identitetsplattformen for Hamarregionen. Her er Romslighet et bærende element, og to av løftene går på #bestevertskap og #romforåskape.