Konferanse om bærekraftige havner

Temaet for konferansen er «The role of regional ports: transforming sustainable freight movement», og representanter fra shipping-, transport- og logistikkbransjen, politikere og finansieringsintisusjoner, samt andre interessenter er invitert.

Deltagerne vil finne ut mer om hvordan havner har blitt effektivisert og om etableringen av kortere skipsruter og lokal videredistribusjon for å levere miljømessige og økonomiske fordeler til samfunn og næringsliv.

LO-PINODs prosjektpartnere vil presentere tre hovedtemaer:

– optimalisering av havnenettverk – hvordan regionhavner kan etablere lokal jernbane- og landtransportlinker for å øke bærekraftige landverts forbindelser- utvidelse av havnetilbudet – muligheter til å yte service til det økende offshore vindkraftmarkedet, cruiseindustrien og nye korte sjøtransportrutene, samt materialene, opplæringen og samarbeidet som trengs

– regional integrering – hvordan havner kan utnytte sitt potensial og igjen innta en mer framskutt og bærekraftig rolle i den lokale økonomien gjennom overordnet planlegging og en mer aktiv rolle i sitt nærområde

Her kan du melde deg på.

Det er et begrenset antall plasser, så man er ikke garantert plass på konferansen.

Se forøvrig lenken til høyre for mer informasjon.