Bli med på siste Circular Ocean-seminar!

Arrangementet er satt til Cork i Irland og vertskap er Corks bystyre samt den irske prosjektpartneren Macroom E. Dette er et halvdagsseminar som vil fokusere på marin forurensning samt mulige løsninger for gjenbruk, resirkulering og reprosessering av fiskegarn.

Arrangøren har samlet et knippe eksperter som jobber med ulike initiativer for å bekjempe plast havet. Blant annet blir det innlegg fra Volvo Ocean Race, Ghost Fishing International og Clean Coasts. Dagens underholdning står den anerkjente komikeren Colm O’Regan for.

Prosjektpartnerne i Circular Ocean; Environmental Research Institute (Skottland), The Centre for Sustainable Design (England), NTNU og The Arctic Technology Centre (Grønland), skal også presentere prosjektets forskning på skadeomfanget ved plast i havet og mulige løsninger for gjenbruk av fiskegarn og tauverk.

Seminaret er gratis, men har begrenset med plasser. Deltagere bes om å registrere seg i forkant.

Tidspunkt: Torsdag 4. september 2018 kl. 09.00 – 14.30.

Sted: Vertigo ved County Hall Cork, Carigrohane Road, Cork, Irland.

Dagsplan

08.30 – 09.00 Registrering

09.00 – 11.00

Første del – The Problem of Marine Plastic and Waste Fishing Net

11.00 – 11.25 Kaffepause

11.25 – 13.00

Andre del – Looking Towards Solutions for End of Life Fishing Nets

13.00 Lunsj

Se her for fullstendig dagsplan.